Fiji Church - Reisverslag uit Sydney, Australië van Margreet Kolbe - WaarBenJij.nu Fiji Church - Reisverslag uit Sydney, Australië van Margreet Kolbe - WaarBenJij.nu

Fiji Church

Door: Margreet

Blijf op de hoogte en volg Margreet

30 Augustus 2009 | Australië, Sydney

Hoi Allemaal,

Vandaag is het zondag, we zijn uiteraard naar de kerk gegaan. Er zijn hier verschillende gemeente in de buurt en elke keer gaan ze, we, ergens anders heen. Vanmorgen zijn we naar een Fiji kerk geweest. Een kleine gemeente met mensen uit Fiji en India. Ik denk dat er totaal 40 mensen waren, inclusief 8 van ons. Er werd niet veel gezongen. 2 liedjes maar, maar wel veel herhaald die 2 liedjes. De preek was een getuignis van een islamiet uit Pakistan die bekeerd is tot het Christendom. Hij heeft een bijbelschool gevolgd en is nu een soort van dominee. De mensen zijn erg enthousiast. Er word veel geklapt en "amen" geroepen. Gezellig sfeertje. Na de dienst, ongeveer een uurtje later, kregen we nog van alles aangeboden aan eten en drinken. Dit is om te zorgen dat de mensen niet meteen na de dienst naar huis gaan. En het werkte, mensen bleven gezellig hangen. Het was mooi weer dus iedereen was buiten op de parkeerplaats, kinderen waren aan het spelen. Veel mensen kwamen naar ons toe om te vragen wie we zijn en waar we vandaan kwomen. We vallen nog al op als blankten dussen de bruine mensen uit Fiji. Het was een leuke ervaring.

Verder een beetje relaxen vanddaag. Eigenlijk heel de week omdat de DTS pas volgende week begint. T wordt hier nu lente. Het is echt heerlijk buiten. Zonnig, ik denk 25 graden, klein windje.

Giser avond hebben we ge-taai-boot. Je weet wel een beetje doen als of je schopt en stompt in de lucht. Daarna hebben we lord of the rings gekeken... nou ja ik niet want ik vind dat een saaie film, dus heb ik met mijn papa ge-msn-t.

Ik heb wat foto's gemaakt van de basis. Maar moet even via iemand zn laptop de foto's op uploaden want deze pc's zijn oud en niet instaat te doen wat ik wil... het laden van een internet pagina duurt al lang laatstaan dat hij weet wat een Ipod is... Dus foto's komen!!!

So that's it for now!

Bye, Greet

• 30 Augustus 2009 - 05:03

Shannabanana:

HI!!! you're sitting right here :) LOVE YOU! (oh... she says you guys need to know that I'm her room mate :) well... I'm her room mate. :) Oh how brilliant. I'm from Washington, USA. I'm 18 and super tired :) ta da!!! hi Maggie bye Maggie... lets go drink some green/peach tea

• 30 Augustus 2009 - 05:49

Marian:

Hoi Greet,

Heb je fotokrediet opgewaardeerd, dus kom op met die foto's.

je tante!!!

• 30 Augustus 2009 - 06:42

Yvonne:

Tip: ga eens naar een internetcafé! Daar zal het toch wel lukken. Leuk verhaal hoor.