Ului....
Door: Margreet
Blijf op de hoogte en volg Margreet
24 Maart 2010 | Australië, Brisbane
Afgelopen weekend heeft de cycloon Ului huisgehouden in Australie. Een deel van de ooskust heeft schade opgelopen.
Ik ben nu in Brisbane en hier is alles goed, geen spoor van Ului te bekennen. We zijn optijd uit Hervey Bay vertrokken en dus totaal geen last gehad.
Ik wilde even laten weten dat ik nog leef en nergens last van heb. Ik ga ook niet hoger dan Brisbane nu. Dat doe ik later als Simone, Esther en Jantien hier zijn, das in juli dus dan meot de boel wel weer opgeruimd zijn denk ik. Dus geen zorgen, met mij alles goed.
Ik ben de afgelopen twee dagen op de YWAM Island Breeze base geweest hier in Brisbane en nu ben ik op een andere base in Brisbane, hier ontmoet ik morgen twee andere Nederlandse meiden die ik ook in Melbourne ontmoet heb.
27 Maart ga ik naar Tingha om daar twee klasgenootjes van de DTS te bezoeken. Vanaf daar ga ik naar Bingara. Daar word ik opgehaald en vertrek ik met, waarschijnlijk nog meer mensen, naar een soort cowboyschool. Hier ga ik in 12 dagen leren paard rijden "ozzy style", lasso werpen en schapen scheren. Ben erg benieuwd!!! Maar zoals gewoonlijk zal ik hierover uitgebreid verslag gaan doen.
Maar nu dus nog in "Brizzy". Hoop nog een keer de stad in te kunnen deze dagen en het bruisende stads leven hier aan de Oostkust te kunnen ervaren.
Liefs,
Margreet
24 Maart 2010 - 05:54
Oop:
Het is wel een afwisselend leventje daar bij jou, geniet ervan,pas goed op jezelf en tot horens.
ook namens oma -
24 Maart 2010 - 07:33
Yvonne:
Ben benieuwd naar je Brisbane-ervaring. Wij hebben in Springhill gelogeerd, een bekende wijk daar. -
24 Maart 2010 - 08:34
Ina:
Wat gaaf! Naar de cowboyschool!! Lijkt me ook wel wat. Fijn dat je geen last heb gehad van die cycloon!
X -
26 Maart 2010 - 08:49
Mariska:
Heee Greet!
Ik zag je chat-berichtje te laat :-(, zat in een ander scherm met het geluid uit. Ik volg je verhalen op de voet, klinkt geweldig allemaal! Have fun met alle advantures ;-)!
xxxx Mariska -
26 Maart 2010 - 18:37
Viola:
Ha Greet,
Viola hier, vanuit een begin-lente-achtig Dordt. Ben bij Marieke en Michiel op bezoek.
De koters liggen er net in en we wilden ff bijlezen met je verhalen. Man, wat een gave foto's ook! Dat doe je goed allemaal. Geniet er nog van!!!
Ik ben weer volop aan de bak en kijk al weer uit naar m'n volgende zeilreisjes. De eerste wordt 30 april richting de UK. Of Helgoland als de wind verkeerd staat.
Nou, toedels en take care.
Liefs, Viool -
30 Maart 2010 - 14:07
Esther:
Oeh, die cowboy school... Leuk! Vroeg me al af wanneer je zou gaan! Wel veel foto's maken hoor, ik ben heel benieuwd hoe het bevalt daar. Hoop dat ze een Farah-Look-a-like-paard vooor je hebben!! Have fun! -
31 Maart 2010 - 19:16
Pauline:
Denk aan Maclauds doughters (hoe schrijf je dat) zie het al helemaal voor me. Veel plezier!!xx