Terug in Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Margreet Kolbe - WaarBenJij.nu Terug in Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Margreet Kolbe - WaarBenJij.nu

Terug in Sydney

Door: Margreet

Blijf op de hoogte en volg Margreet

12 Februari 2010 | Australië, Sydney

Ik ben weer veilig aangekomen in Sydney, nog niet zo veel gedaan, behalve dan een berg was maar wil nog wel even vertellen hoe de terug weg was.

Ik zat weer in het spaceship en wij hebben net keurig in 12 uur gereden. De 12 uur die er voor stond. Een ontbijt stop bij de mac en een lunch stop bij de KFC. Ik had brood gesmeerd want ik ben niet zo'n fan van al dat fastfood... Goed, onze reis verliep dus vlekkenloos kan ik wel zeggen. Ik heb veel geslapen. We waren om 4.30 vertrokken en ik heb heel de nacht films gekeken en dus ging het slapen in de auto prima.
Goed, wij hadden dus een prima rit. Het busje daarin tegen kreeg onderweg uiteraard week vertraging... een klapband met de aanhangwagen. Ze kwamen twee uur later dan wij aan, en ze hadden geen lunch stop.

Ik heb heerlijk genoten van de warme douche! Mn tea tree conditioner voor de zekerheid 5 min. laten intrekken.

De luisvrije, ik dus en nog 4 andere meiden zijn inmiddels van de dance studio verhuisd naar een slaapzaal met stapelbedden. K hoef dus niet meer op de grond te slapen! Yeeeeh.

Vandaag hadden we base cleaning en heb ik de slaapkamer van mijn ouders in orde gemaakt. Bed opgemaakte enzo.

Goed, de laatste week van mn DTS dus. Deze week gaan we debriefen. 19 Februari is de diplomering en mn verjaardag. De dag daarna ga ik met mn ouders naar het centrum voor 3 dagen!

Iedereen bedankt voor de post, het was weer een flinke berg toen ik terug kwam van Fingal! Super leuk, thanx!

Sorry dat mn verhaal niet zo lang is deze keer, maar er komen vast nog veeeel verhalen bij als ik straks aan het rond reizen ben.

En ik ga mn best doen om nog wat foto's te uploaden dus misschien moeten jullie dan af en toe nog even terug bladeren naar de vorige verslagen.

Tot zo ver,

Liefs,

Greetje

• 12 Februari 2010 - 11:48

Yvonne:

Alvast dankjewel voor het opmaken van ons bed! ;) Ik zie er naar uit.

• 12 Februari 2010 - 11:50

Ben:

Hoi Margreet,

Je reist heel wat af, zo allemaal te lezen.
    Je foto's zijn ook leuk om allemaal te bekijken.
    Maar voordat ik het vergeet: alvast gefeliciteerd met je verjaardag !!!
    De groeten,
    Ben

• 12 Februari 2010 - 14:40

Fien:

Pinkte je niet even een klein traantje weg met het idee dat je je ouders weer ziet? Bij mij n.l. wel (denkend aan Femke toen ik haar weer zag na een half jaar Austr. en Nw. Zeeland) Geniet van de tijd samen. Ik feliciteer je nog niet want je bent pas over een week jarig!

Liefs, Fien

• 12 Februari 2010 - 19:04

Tante Willy :

Lieve nicht, zondag gaan oom Karel en ik twee week met de caravan naar Oostenrijk en nu dus al vast de felicitaties met je verjaardag en je diplomering. Heerlijk dat je ouders bij je komen. Heel veel plezier en we houden van je. Dikke knuffel.

• 12 Februari 2010 - 21:22

Oop:

Wat een gevlieg van hier naar gunter,maar och je bent nog jong. Nog een paar dagen dan kunnen jouw ouders je weer
    in de armen sluiten.
    Een fijne tijd samen is onze wens, geniet ervan, wij wachten nog wel even.

oop en oma

• 13 Februari 2010 - 09:23

Rosanne:

He Maggie!!

Heb je verhalen nu ff gelezen! Tja pech onderweg is heel herkenbaar helaas ;-)
    Nog een weekje en dan gaat iedereen op outreach...
    Geniet van je laatste weekje! We houden contact!

Liefs Rosanne

• 13 Februari 2010 - 17:29

Nico:

Tjonge, wat is dat dan toch weer snel gegaan, en wat heb je veel beleefd in de afgelopen maanden; petje af voor je inzet en de intensieve manier waarop j ij bezig bent geweest, daar mag je best trots op zijn, je krijgt mijn respect in ieder geval.
    Gaaf om volgende week je ouders weer te zien en te kunnen ontvangen en bij te praten! Heel veel succes met het debriefen en afronden.
    Lieve groetjes vanaf het (nog steeds) barkoude dordtse eiland.

N&T

• 15 Februari 2010 - 10:35

Simone:

Lekker ben jij een beetje mn bericht deleten;)
    fijn weer eens foto's te zien!
    enne je volgt toch wel de olympische spelen he?!?! we hebben goud gewonnen!!!!
    kus